Sting obiskal nemški bordel

Foto: Žurnal24 Sting se je v avtu skušal skrivi pred fotografi.
Pevca Stinga so po nastopu v Hamburgu zalotili, ko je zapuščal znani nemški bordel. Kaj je tam počel, ni čisto jasno.
Oglej si celoten članek

Pevec Sting je bil nekaj ur po svojem nastopu v Hamburgu opažen, ko je sredi noči odhajal iz tamkajšnjega znanega bordela. Paparaci so ga posneli v avtu, ko se je poskušal skriti pred njihovimi objektivi.

Sting od blizu.

 
55-letni pevec se je takoj po nastopu s srebrnim avtom in dvema varnostnikoma napotil v mesto. Očitno je potreboval sprostitev, saj bordel Relax slovi kot najbolj luksuzen v mestu. Njihov promocijski katalog pravi, da je vsak večer na voljo več kot 40 top modelov, ki goste spremljajo v bazen ali kaj podobnega.

Sting si je morda tam zaželel le pijače, lahko pa bi tudi zabaval dekleta z uspešnico Roxanne, ki govori o prijateljici noči.

Kakorkoli, brez žene in otrok daleč od doma ter v samotni noči mu ne moremo zameriti, da si je zaželel malo družbe. Kaj pa o tem podvigu meni njegova družina, lahko le ugibamo.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.