Štiri pričeske, ki postarajo

Foto: Fame Flynet Sophia Bush Foto: Fame Flynet Marion Cotillard Foto: Fame Flynet Helena Bonham Carter
Vam pričeska, ki jo nosite, dela uslugo ali vas le postara? Če slednjega ne želite, ne izberite pričesk, ki pogosto podarijo kakšno leto več.
Oglej si celoten članek

Frufru

Natančneje dolg raven frufru, kot ga je nosila Sophia Bush, zakrije oči in zapre obraz. Če ga želite vseeno nositi, a ob tem ne želite biti videti starejši, se odločite za malo krajšo, tanjšo in ne popolnoma urejeno različico ali pa ga nosite na stran.

Neurejeni kodri

Ne, v mislih nimamo glamuroznih hollywoodskih kodrov, prav tako ne skodrane in razmršene poletne pričeske, ki jo ustvarita morje in veter. V mislih imamo neurejene kodre, kakršne nosi Helena Bonham Carter. Neurejena skodrana pričeska vam lahko hitro podari izčrpan, utrujen videz, zato pazite, da naravne kodre negujete pravilno in predvsem, da so ti vedno urejeni in "pod nadzorom".

Zelo privzdignjena speta pričeska

Če se ne odpravljate na rdečo preprogo in ne nosite obleke priznanega modnega oblikovalca, se takšni pričeski raje izognite. Privzdignjenost, banana in starinski videz vam bodo v vsakem primeru dodali nekaj let.

Polikana pričeska

Povsem ravni, gladki in sijoči lasje seveda lepo pristajajo najstnicam in ženskam v dvajsetih, starejše pa se takšni pričeski raje izognite. Veliko mehkejše linije obraza, bolj svež in mlajši videz boste dosegli s pričesko z malo več volumna in z nežno, lahko čisto naravno valovitimi lasmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.