Štiri sestre rodile v štirih dneh

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Neka družina v Chicagu je zadnji konec tedna prejela razburljivo darilo – štiri sestre so rodile štiri otroke v razmiku štirih dni.
Oglej si celoten članek

Tri sestre, 27-letna Lilian Sepulveda, dve leti starejša Saby Pazos in 24-letna Leslie Pazos so 6. in 7. avgusta v bolnišnici Westlake v mestu Melrose Park rodile zdrave otroke. Njihova četrta sestra Heidi Lopez pa je dva dni kasneje povila otroka v Kaliforniji.

"To je zelo nenavadno, a obenem zelo čudovito," je povedal zdravnik Jean Alexandre, ki je pomagal pri rojstvu treh malčkov.

Člani družine so povedali, da nosečnosti niso bile načrtovane, prav tako ne časovno usklajevanje.

"Vsi smo presenečeni in šokirani," je povedal eden od novopečenih očetov. "To je blagoslov, da so vsi zdravi, in veseli smo, da smo vsi tukaj. Vsi se veselimo prvega rojstnega dne, narediti moramo nekaj velikega," je še dodal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.