Štiri živila, ki jih Jennifer Aniston je vsak dan

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
S temi živili na jedilniku boste fit, pravi Jennifer.
Oglej si celoten članek

Igralka Jennifer Aniston veliko da na zdravo prehrano in zdrav življenjski slog na splošno. Obožuje telovadbo in pazi na svojo prehrano. 

Priznala je, da se na njenem jedilniku vsak dan znajdejo štiri živila, brez katerih si ne predstavlja jedilnika. V hladilniku ima vedno artičoke, ki jih ima najraje hladne. Poleg njih si privošči gorčico. 

Poleg omenjenih dveh živil boste v njenem hladilniku vedno našli zeleno in kumare. "To so osvežilni prigrizki, ki jih obožujem," je povedala. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.