Štirje čaji za slabokrvne

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Če imate težave s slabokrvnostjo, vsak dan spijte skodelico ali dve zeliščnega čaja, bogatega z železom, ravnajte pa se tudi po priporočilih zdravnika.
Oglej si celoten članek

Peteršiljev čaj

Pest peteršilja dodajte vreli vodi in pustite deset minut, nato poparek precedite. Spijte dve skodelici čaja na dan, po jedi.

Orehov čaj

20 svežih orehovih listov kuhajte v litru vode 15 minut. Odcedite in uživajte po eno skodelico čaja pred obrokom, dvakrat na dan.

Hrenov čaj

20 gramov korenine hrena v litru vode kuhajte 20 minut. Odstavite in pustite stati preko noči, nato precedite. Pijte dve skodelici čaja na dan.

Koprivin čaj

25 gramov suhih cvetov bele koprive prelijte z litrom vrele vode. Pustite stati 10 minut, nato precedite. Pijte dve skodelici čaja na dan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.