Štirje koraki do modne pričeske

Foto: Imaxtree pričeska Foto: Imaxtree pričeska Foto: Imaxtree pričeska Foto: Imaxtree pričeska
Mi se s spomladanskimi trendi pričesk spogledujemo že sedaj. Všeč so nam igrivo speti in sijoči lasje, zato namige, kako do takšne pričeske, delimo tudi z vami.
Oglej si celoten članek

Namig za svež videz smo ukradli pri modni znamki Aquilano & Rimondi, za posnemanje pa boste sprva potrebovali le malo spretnosti.

Nič za to, če vaši lasje niso tako dolgi – frizerji so si pri oblikovanju pričesk za na modno brv pomagali z lasnimi podaljški. Pričeska je prav tako atraktivna tudi, če so vaši lasje krajši, pomembno je le, da so gladko počesani in sijoči.

Prvi korak: Lasje bodo gladki in sijoči, če jih boste posušili s pomočjo krtače z naravnimi ščetinami, pomagate si lahko tudi s sprejem, ki lasem podari sijaj ali z oljem za lase – med dlanmi razmažite nekaj kapljic olja in z njim pogladite lase.

Drugi korak: S prvo elastiko lase na sredini glave gladko spnite v čop in ga počešite, da bo ta čisto gladek. Iz čopa izločite tanjši pramen, ga ovijte okoli elastike in spnite z lasnico.

Tretji korak: Drugo elastiko okoli čopa ovijte malo nižje – za tri ali štiri širine prstov nižje, odvisno, koliko dolge lase imate. Iz preostalega čopa izločite tanjši pramen in z njim ovijte elastiko. Pramen v čop pripnite z lasnico. Če imate zelo dolge las, postopek ponovite še z eno elastiko.

Četrti korak: Del čopa, ki ste ga speli z drugo elastiko, približajte prvemu spetemu delu in elastiko na lasišče čvrsto pritrdite z lasnicami. Enako ponovite z drugim spetim delom, če ste lase speli večkrat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.