Štirje razlogi za križarjenje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Če bi si radi ogledali čim več destinacij v čim krajšem času, pri tem pa kovčke razpakirali le enkrat, je prava izbira za vas križarjenje.
Oglej si celoten članek

Jeseni je za to idealen čas, saj so cene ugodnejše in vključujejo vse – prevoz, prehrano in nastanitev, poleg tega pa tudi zabavo in zanimivo morsko izkušnjo.

Prihranite na poti

Na križarjenju se vam ni treba ukvarjati z urniki trajektov ali vlakov, da bi prišli do želene destinacije, vseeno pa se boste vsak dan zbudili na novem kraju.

Za vse generacije

Križarjenja so primerna za vse generacije, saj imajo ladje po navadi kotičke, ki so starostno opredeljeni – za najmlajše, najstnike, če si boste zaželeli malo miru, pa ga boste prav tako našli stran od otroškega vrveža.

Na večini križark imajo tudi otroške klube, kjer poskrbijo za varstvo, tako da si lahko s partnerjem privoščita tudi romantično večerjo v dvoje.

Od bazenov do igralnice

Ko se odločate za križarjenje, imate na voljo precej možnosti: od manjših ladij, kjer boste imeli tudi precej zasebnosti, do ogromnih križark s telovadnicami, bazeni, bari, igralnico, gledališčem ... Razmislite, kakšen tip dopusta bi vam ta hip najbolj ustrezal.

Po nova poznanstva

Če radi spoznavate nove ljudi z vsega sveta, ste na pravem kraju. Obstaja veliko forumov, kjer se lahko povežete z ljudmi, ki gredo na isto križarjenje kot vi, in se dogovorite za individualne izlete, samski pa boste morda na palubi, ob bazenu ali na večerni zabavi spoznali svojo sorodno dušo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.