Stojan Auer: "Ta novica je presenetila tudi nas“

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Sandra Auer je noseča.
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica o nosečnosti še ne želi javno govoriti, pišejo Slovenske novice, saj jo čaka še nekaj pregledov, je bil pa bolj zgovoren njen oče Stojan Auer. "Ta novica je presenetila tudi nas in se tega dogodka zelo veselimo. Lepše informacije si ne bi mogel želeti,“ je povedal Auer in dodal, da se vnuka ne bi branil, saj je vse življenje obdan z ženskami, poudarja pa, da je najpomembnejše to, da je otrok zdrav.

Sandra, ki nam je ni uspelo priklicati, in njen partner Rok Dajčman sta sicer že ponosna starša. Lepi par ima hčerko Arabelo.

Mladi družinici čestitamo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:40 23. September 2014.

    Naša soseda tudi.

  • 15:40 23. September 2014.

    Naša soseda tudi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.