Stonesi o morebitnem novem albumu

Foto: Žurnal24 Rockerji se trenutno zabavajo na premierah filma Shine a Light, v katerem so gla
Večni, a kljub temu ostareli The Rolling Stones so že nekaj časa spet glavni, predvsem po zaslugi filma Shine A Light, ki ga je posnel Martin Scorsese.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi je izšel še album z glasbo, ki spremlja poklon Stonesom, rockumentarec Shine a Light, Keith Richards pa je mimogrede navrgel, da v prihodnosti lahko pričakujemo tudi nov studijski album Stonesov, na katerem bodo morda kmalu začeli delati. Za BBC je na vprašanje, ali imajo v načrtu novi album, dejal: "Mogoče, mogoče, ja, ne vem, zakaj ne!" Njegov kolega Ronnie Wood je po svoje potrdil Keithove trditve, saj je namignil, da je "pripravljen spet iti v studio".

Oglasil se je tudi bobnar Charlie Watts: "Ja, mislim, da načrtujemo nov album, ampak saj veste, onadva (Richards in Wood) pišeta glasbo, jaz samo igram." Stonesi naj bi v studio odšli, ko se nekoliko poleže prah okoli Scorsesejevega filma – četverica ima z njegovo promocijo veliko dela.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.