Stormy izdala, koliko časa je trajal seks s Trumpom

Foto: Profimedia
Uff, hud udarec za predsednikovo moškost!
Oglej si celoten članek

Ameriška legendarna modna revija Vouge je pred svoj objektiv in pero zvabila najbolj slavno pornografsko igralko ta hip, Stormy Daniels, ki naj bi leta 2006 spolno občevala z Donaldom Trumpom, danes predsednikom ZDA, in tik pred predsedniško kampanjo, leta 2016, in v zameno za molk prejela 130 tisoč evrov. 

Svet Trumpova nekdanja sodelavca v zapor

Vouge je Stormy postavil vprašanje, ki verjetno zanima vse, a ga nihče še ni upal zastaviti: Kakšen je bil seks? Stormy je dogajanje povzela kratko in jedrnato, kot je, po njenih besedah, tudi bilo. "Trajal je dve minuti. Če sem radodarna," je stavek, ki ga ne morejo premagati vsi Trumpovi milijoni. Danielsova, katere pravo ime je Stephanie Clifford, je med drugim še izdala, da je to storila iz dolgočasja in radovednosti. Radovedni pa so sedaj tudi preiskovalci, ki ugotavljajo, ali je bil "psst" denar Danielsovi plačan iz denarja, ki je bil namenjen za Trumpovo predsedniško kampanjo. Slednji odnos še vedno zanika. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 18:01 30. Avgust 2018.

    a sedaj bo vrnila denar za molk????

  • 15:50 30. Avgust 2018.

    To pa je profesionalka, da se spomni podrobnosti seksa izpred več kot enega desetletja.

  • 15:22 30. Avgust 2018.

    Google je plačal vsako uro dela na spletu od 150 do 250 evrov. Prejel sem prvi mesec 23795 € in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.