Stožice bodo Severinin “klub”

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
Severina. Pred koncertom v Stožicah bo na voljo slovenskim oboževalcem.
Oglej si celoten članek

V torek ob 13. uri bo hrvaška pevka Severina v okviru promocije četrtkovega koncerta v Stožicah v Ljubljani na za javnost zaprtem dogodku na voljo nekaterim slovenskim 
oboževalcem in novinarjem.

Severinin šov Dobrodošao u klub, katerega režiser je Tomaž Pandur, v njem pa nastopa tudi vsepovsod prisotna slovenska plesna skupina Maestro, si je v Zagrebu ogledal tudi 18-letni fotograf iz Laškega Matej Kirn Starič, ki je bil nad njim navdušen: “Njen koncert sem si ogledal prvič in zdelo se mi je vredno, da se s prijatelji odpravimo kar na Hrvaško. Bi šel tudi na njen ljubljanski nastop, a ker je med tednom, zaradi obveznosti ne morem. Naredila je res dober žur, oder je odličen, Pandurjeve projekcije pa prav tako.”

Vstopnice za do zdaj največji Severinin koncert v Sloveniji so še vedno na voljo, in sicer od 23 (parter) pa do 40 (lože) ter 45 (fan pit) in 70 evrov (VIP-loža).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:38 27. Maj 2013.

    Slovenskim oboževalcem? Prej jugosom, gi živijo v Sloveniji in iščejo svoje mokre sanje...

  • 16:35 26. Maj 2013.

    No jugosi,sedaj pa navalite.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.