Stožice jih mikajo, a ...

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Big Foot Mama (BFM) bodo v četrtek, 20. oktobra, v Ljubljani odigrali svoj zadnji letošnji koncert.
Oglej si celoten članek

Tokrat so si izbrali Cvetličarno, saj tam še nikoli niso igrali, kar imajo za poseben izziv. Kmalu pa bodo začeli snemati tudi nov, že sedmi studijski album.

Skočir ne bo snemal solo plate

“Neosvojenih prizorišč je še nekaj, toda vprašanje je, ali nam sploh predstavljajo izziv. Ne bi se dobro počutili, če bi na primer v Cankarjevem domu igrali pred sedečo publiko. Naša publika je preživahna, da bi lahko dve uri sedela pri miru. Bolj kot neosvojeni prostori nas skrbi to, da ni več dobrih rokenrol prizorišč,” pravi član skupine Alen Steržaj in dodaja, da je bila izjava Gregorja Skočirja v Aritmiji, da je morda čas za pevčev samostojni unplugged album, zgolj trenuten preblisk na voditeljevo provokacijo: “Skočir v resnici komaj čaka na snemanje novega albuma BFM in si želi čim več in čim glasnejših kitar. Novi album bo klasična BFM, kot jo ljudje najbolje poznajo, oplemenitena z nekaj drugačnimi detajli, ki predvsem v aranžmajih prinašajo modernost in svežino.”

Na vprašanje, ali je čas za Stožice, pa Steržaj pravi, da jih vsekakor mikajo, a da ne bodo šli z glavo skozi zid: “Publika od nas pričakuje žurerske koncerte, in to lahko dobi tako v Orto baru kot Cvetličarni ali 
Križankah.”

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:13 16. Oktober 2011.

    Naj vas ne mikajo stožice, ker bodo prazne.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.