Strast? Kaj je že to?

Foto: Žurnal24 Naj vajini metuljčki ne odletijo.
Ko preteče nekaj časa, metuljčki že odletijo iz trebuha in ogenj med vama izgori, je čas, da v vajino razmerje spet vneseta strast.
Oglej si celoten članek

Povsem normalno je, da se po začetnem navdušenju in zaljubljenosti do ušes razmerje malce ohladi. Ta problem velikokrat živcira oba, saj nočeta biti eden izmed zdolgočasenih parov, ki petkove večere preživi ob gledanju televizije. A marsikateremu se zgodi prav to. Samski prijatelji in prijateljice pa so besne na vas in vašo lenobo. Predvidljivost dolgoletnih razmerji je lahko nevarna za vaš odnos, česar si verjetno ne želite. Zato morate v svoje razmerje povrniti vso zabavo in strast, kot sta jo imela nekoč. Zabavati pa se morate tudi brez partnerja, le s prijateljicami. Večer v ženski družbi si privoščite vsaj enkrat na mesec.

Kako pa oživiti strast med vama?

Imejta skrivnost. Povejte svojemu dragemu nekaj zelo osebnega, nekaj, česar ne ve nihče razen vas. Ni treba, da mu govorite o svojih travmah iz otroštva, lahko gre le za vašo fantazijo ali pa povsem nerodno situacijo, ki se je še zdaj sramujete.

Privoščita si dolgo jutro. Ne vklopita telefona, ne glejta na uro in pozabita na vse obveznosti. V postelji ostanita čim dlje, svet bo počakal. Vama pa se bo še ves dan smejalo.

Spominjajta se. Za vama je že dolga zgodovina in na marsikateri romantični dogodek sta verjetno že pozabila. Pogovarjajta se o vajini preteklosti in videli boste, kako zanimivo je, kako na nekatere stvari gleda on in kako vi. So trenutki, o katerih vi nimate pojma, njemu pa so jasni, kot bi se mu zgodili včeraj. Ob obujanju spominov se bosta še kako zabavala.

Pogovori naj bodo zanimivi. Se vam zdi, da ga zanima, kako vas je danes v službi razburila sodelavka? Ali kako trapastega svežega ljubimca ima vaša prijateljica? Ne nosite slabe volje domov. Raje mu povejte kaj o zanimivem filmu, ki ste si ga ogledali, ali pa, kaj ste lepega doživeli čez dan.

Dotikajta se. Ne pozabita, da je dotik tisti, ki med vama vzbudi občutek povezanosti. Ne hodita drug mimo drugega brez dotika ali, še huje, ne glejta televizije vsak na svojem koncu sedežne garniture.

Pojdita od doma. Sta ves čas doma? Skupni čas preživljata le za zidovi vajinega stanovanja? Enkrat na teden jejta zunaj, sama ali s prijatelji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.