Strast med sadjem

Foto: Žurnal24 Takrat sem stopila k njemu, si potegnila hlačke z riti in mu dejala, ali je splo
Z Moniko sva se pozno ponoči potikali po naselju. Prihajali sva z nekega žura in si zaželeli malce sadja, ki je raslo v sadovnjaku za leseno ogrado. Splezali sva preko in se smejali, kako trapasti sva.
Oglej si celoten članek

Monika je segla po jabolkih, jaz pa sem našla breskve. Metala sem jih za majico in se pred Moniko pošalila, da imam veliko joškov, takrat pa naju je zalotil gospodarjev sin. Bil je že pod drevesom, zato nisva mogli pobegniti nikamor. Pozval naju je, naj se počasi spustiva dol, in začudeno pogledal, ko je opazil, da ima opraviti z dvema dekletoma. Prosili sva ga naj nama ne stori hudega in naj ne kliče policije, saj sva želeli samo nekaj jabolk in kakšno breskev. Ko je dejal, da imava breskvic dovolj že sami, sva se malce sprostili in ga začeli nagovarjati, naj jih potipa, ali so zrele.

Ni se dal prav dolgo prepričevati in je kar hitro potipal, koliko sadja še skrivam za majico. Ko je ugotovil, da je ostalo le še moje sadje, kar ni in ni hotel odmakniti rok z mene. Monika se je delala pogumno in je ugriznila v jabolko, češ kako dolgčas ji je. Šele ko je omenil, da se mu zdiva znani in da celo ve, kje sva zaposleni, naju je malce zmrazilo. Najina služba prav zares ni tako odprte narave, da bi prenesla najino vdiranje na tuje posestvo in krajo, pa čeprav je šlo samo za sadje.
Dejal je, da bo tiho, če se mu vsaj malce posvetiva. Vedeli sva, kaj naj bi to pomenilo, a se nikakor nisem bila pripravljena dati dol s tipom samo zato, ker me je zalotil pri rabutanju svoje breskve.

Nisem se zmenila zanjo in nadaljevala v svojem ritmu.© iStockphoto

Monika je bila očitno drugačnega mnenja. Dejala je, da ima lahko v ustih tudi tujega tiča, če je imela pravkar v ustih tuje jabolko. In ker je jabolko zavedlo že Evo in Adama, se ji ni zdelo sporno vzeti v usta njegovega korenjaka. Stal je pri miru kot vkopan, medtem ko mu je Monika odpenjala zadrgo.
Še sama sem bila šokirana, ko sem opazovala, kako mirno mu ga je začela cuzati in se vsaj na videz pri tem početju prekleto zabavala. Pokleknila sem k njej, da bi jo odvrnila od početja, a sem ugotovila, da ji prav zares ugaja.

Bila sem tako blizu trdega tiča, da se enostavno nisem mogla več upirati izjemni priložnosti, da se pozabavam z neznancem in odidem v noč. Izmenjavali sva se pri korenjaku, ga goltali in sesali, trepljali polna jajčka, vse dokler nenadoma ni začel z nohti grebsti po deblu in globoko zajemati sapo. Še pravi čas sem se umaknila, Monika pa je pokasirala celo porcijo v obraz. Kljub mraku sem lahko dobro videla, kako ji kaplja iz ust in da komajda še zadržuje v sebi vsebino svojega želodca. Naslednji hip je skočila pokonci in stekla za hišo, od koder je bilo slišati njene tegobe.
Dejal je, da mu je zelo žal, toda enostavno mu je prišlo prehitro in ...


Nisem več zdržala v tistem položaju ...© iStockphoto

Takrat sem stopila k njemu, si potegnila hlačke z riti in mu dejala, ali je sploh pravi dedec. Bila sem zelo potrebna in nujno sem potrebovala trdega tiča v svoji vlažni pohotnici. Z desno nogo sem ga objela okoli pasu, ga potegnila k sebi in se mu predala naslonjena na drevo. Sprva je še nekoliko okleval, nato pa vendarle zaril svojega junaka v vročo žemljico, ki ga je objela v svoj vroči objem. Kmalu je prevzel pobudo in me začel precej grobo pritiskati ob hrapavo deblo, ki je drgnilo po mojem golem hrbtu. Njegove dlani so se izmenjevale na joških in riti, še kako dobro pa sem čutila udarjati njegova moda pod ritnici ob vsakem silovitem naletu, ki ga je napravil proti meni.

Nisem več zdržala v tistem položaju, zato sem ga prepričala, da je legel na travo, jaz pa sem sedla nanj. Bilo je precej bolj udobno in prav lepo bi mi bilo, ko naju ne bi zmotila Monika, ki bi na vsak način rada odšla domov, saj se je počutila zelo slabo. Trdila je tudi, da sva za nekaj jabolk in breskev že precej garali, toda kaj, ko je meni postalo všeč in sem si želela končati na njem.

Nisem se zmenila zanjo in nadaljevala v svojem ritmu, ki je spravljal v obup mojega ljubimca. Kar zvijalo ga je od mojega trebušnega plesa, in če mi ne bi porinil prsta v rit, bi morda počasi ustavila konje, tako pa sem povsem podivjala. Tako sem poskakovala, da bi mu lahko še kaj naredila, toda prišlo mi je celo bolje kot na žuru z nekim Trnovčanom. Skratka, tako iznenada kot se je začelo, se je tudi končalo in v nekaj sekundah sva z Moniko objeti izginili v noč ter pustili fanta brez hlač pod drevesom premišljevati, kaj se mu je sploh pripetilo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.