Streljal, ker ni dobil seksa

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Neki Američan se je ustrelil v roko, potem ko je njegovo dekle odklonilo seks z njim.
Oglej si celoten članek

Devetindvajsetletnik s Floride se je s svojim dekletom pozno ponoči vrnil domov. Ker sta celo noč popivala, je fant (razumljivo) želel biti intimen, ona pa si je le želela dobrega spanca. Ko ga je zavrnila, je pobesnel in začel streljati.

Dekle je kasneje opisovalo zgodbo policistom. Ko je odšla v spalnico, je nekaj minut kasneje slišala dva strela. Prihitela je pogledat, kaj se je zgodilo in z grozo videla, da se je preveč pohotni fant poškodoval. Zaradi ran na roki so ga odpeljali v bolnišnico, takoj zatem pa na policijsko postajo. Obtožili so ga zaradi nasilja in posedovanja orožja, nato pa ga strpali v zapor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.