"Streljala sem na svojega posiljevalca"

Foto: Žurnal24 Gabrielle je tako kot Rihanna streljala na svojega posiljevalca. (Foto: Flynet)
Medtem ko se vsi zgražajo nad novim videospotom Rihanne, v kateri pevka ustreli moškega, ki jo posili, igralka Gabrielle Union zagovarja Rihannino dejanje v spotu.
Oglej si celoten članek

Gabrielle Union, ki je v preteklosti javno spregovorila o tem, da je bila pri 19 letih spolno zlorabljena, je na Twitterju zapisala, da je sama storila isto, kot Rihanna v videospotu Man Down. "Po tem, ko sem bila posiljena, sem skušala ustreliti svojega posiljevalca, a sem zgrešila."

 

Zvezdnica je še dodala, da je želja po uboju nekoga, ki te zlorabi, povsem razumljiva. "A če ne gre za samoobrambo, ki vam v tistem trenutku lahko reši življenje, vam bo to dejanje prineslo le težave." Gabrielle je ob tem pohvalila Rihanno in njen video, saj spodbuja k temu, da ljudje večkrat spregovorijo o spolnih zlorabah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.