Streljanje pri Mirandi Kerr, ena oseba mrtva

Foto: Profimedia miranda kerr, streljanje Foto: Profimedia miranda kerr, streljanje Foto: Profimedia miranda kerr, streljanje Foto: Profimedia miranda kerr, streljanje
Na posestvu v Malibuju, ki je v lasti manekenke Mirande Kerr, se je v petek dopoldne odvijala drama. Ena oseba je umrla, eno osebo so hudo poškodovano prepeljali v bolnišnico.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia Miranda Kerr Na posestvo avstralske manekenke Mirande Kerr je v petek zjutraj vdrl nepridiprav, ki je z nožem poskušal ubiti varnostnika.

Med moškima je prišlo do prerivanja, med katerim je varnostnik neznanca pokosil z več streli, sam pa je utrpel hujše poškodbe, med drugim tudi na obrazu. S helikopterjem so ga prepeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da njegovo življenje ni ogroženo.

Mirande in njenega sina v času napada ni bilo v doma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.