"Strici iz ozadja nam ne bodo več krojili kariere"

Foto: Miro Majcen
Foto: Miro Majcen
Odzivi na prvi album skupine In&out Valovi so odlični.
Oglej si celoten članek

Pred 14 dnevi je izšel prvi album zasedbo In&out, na katerem so štiri skladbe (Od višine se zvrti, Te čakam, Sij severni, Zgodba zase). Pet skladb je še neobjavljenih, skupina pa jih bo izdajala kot single.

"Odzivi na album so super. Nekateri si niso mislili, da bomo kaj takega sploh naredili. Gre za živ album, na katerega smo zelo ponosni. To je naš prvi otrok, imamo samo avtorske skladbe. V prvih dneh po izidu smo že pristali na lestvicah, zdaj pa vse samo še raste," je povedal Tim Kores, naprepoznavnejši član skupine.

Še neslišane skladbe bodo, kot rečeno, objavljali posamezno, naslednja pa nosi enak naslov kot album. "To bo naš najbolj rockerski komad, morda zelo hardrockerski, kar bo za marsikoga čisto presenečenje. Dobili smo pozitivne kritike," je še povedal Tim.

Fantje pa že imajo podrobno izdelane načrte za prihodnost. "Delali bomo to, kar nam je všeč. Ne bomo več delali tako kot včasih. Strici iz ozadja nam ne bodo več krojili kariere. Delali bomo sami, kar nam je v redu," je še razkril.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.