Striptizeta se zaljubi

Foto: Žurnal24
Njegovo razmišljanje me je vzburilo in začutila sem, da bi z njim kar prvo noč skočila med rjuhe.
Oglej si celoten članek

V svojem precej burnem življenju sem počela že marsikaj, zelo pa sta se mi v spomin vtisnili zadnji dve leti, ko sem delala kot plesalka v nočnem klubu in striptizeta na klic za razne rojstnodnevne zabave. Opazila sem, da v klub hodijo večinoma eni in isti ljudje, še posebej pa me je, kljub mojemu profesionalnemu odnosu, pritegnil mladenič, ki je vedno sedel za isto mizo in zasanjano gledal vame. Ni bil videti slinast in pohoten kot ostali. Zdelo se mi je celo, da ceni moje delo in se navdušuje izključno le nad mojo predstavo, ki zares ni bila slaba.

 © iStockphoto

 
Plešem že celo življenje in ko sem premagala sramežljivost sem postala ena od boljših v tem poklicu. To je opazil tudi moj šef, ki me je radodarno nagradil z boljšim honorarjem, kljub temu da z njim nikoli nisem legla v posteljo, kot so po večini to počele moje kolegice. Nekatere niti do postelje niso prišle, saj sem jih nič kolikokrat zalotila, kako mu ga vlečejo v zadnji sobi, kjer je ponavadi urejal račune. To so počele tako naivno, kot bi bile edine v njegovem življenju. V bistvu so bile videti kar zaljubljene vanj, kljub temu, da je bilo vsem kristalno jasno, da je poročen in nima interesa z njimi imeti kaj več kot zgolj intimni odnos. Hja, mene pa je pritegnil mladenič, ki je redno hodil gledat moje nastope. Končno se je zgodilo tisto, kar sem po tihem pričakovala že kar nekaj časa. Po nastopu je k meni pristopil natakar in mi na uho zavpil, da me k mizi vabi eden od gostov.
Pokazal je na mojega oboževalca in z nasmehom preko obraza sem seveda rade volje krenila proti njegovi mizi. Oblečena sem bila v plašč, pod katerim pa sem imela še vedno samo spodnje perilo, v katerem sem nastopila. Spoznala sva se in spila nekaj pijač, nakar sva sproščeno kramljala, kot bi bila že stara prijatelja. Vprašal me je, ali sem pod plaščem gola, in za čuda me vprašanje ni spravilo v slabo voljo. V bistvu me je njegovo razmišljanje v določeni meri vzburilo in začutila sem, da bi z njim morda imela kaj več že kar prvi večer. Sicer pa ga tako ali tako nisem dojemala kot tujca, saj sva se gledala že kar nekaj časa.

© iStockphoto

 
Prikimala sem in dodala, da imam na sebi samo delovno uniformo, kar ga je spravilo smeh. Dejal je, da lepše uniforme ni videl še nikoli in da mi zelo pristaja. Povabil me je ven in ker nisem več nastopala, sem rade volje privolila. Vse skupaj se je odvilo tako hitro, da sem v njegov avtomobil sedla v samem plašču in spodnjem perilu, ki pa prav tako ni za dolgo ostalo na meni. Nekaj kilometrov stran je ustavil tik ob neki stari in zapuščeni kmetiji, kjer so padli prvi poljubi.
Tik preden se me je konkretneje dotaknil, je priznal, da je poročen, jaz pa sem mu odvrnila, da me v tistem trenutku to še najmanj zanima. Naslednji poljub je bil fenomenalen in po gibanju njegovega jezika sem takoj vedela, da zna fant dobro obdelati češpljico.

Roke sem še vedno držala pri sebi, on pa je že odvezal pas na mojem plašču, ki je zdrknil z mene in v hipu sem bila pred njim skoraj gola. Modrček sem odpela sama on pa me je medtem poljubljal po stegnih in bokih, še danes pa ne vem, kako mu je uspelo zlesti pred moj sedež. Takrat se mi o tem ni dalo razmišljati, saj sem med nogama začutila toploto njegovih ustnic, ki so se potapljale v mojo razneženo žemljico. Glede jezika se nisem motila, to mi je dokazal z izjemno predstavo, ki se je ne bi samovali niti največji mojstri porno industrije. Niti hlačk mi še ni slekel, le toliko jih je potegnil stran, da je imel dovolj prostora za svojo akcijo. Prosil me je, naj jih primem sama, nato pa si je odpel hlače in mi požugal s trdim korenjakom, ki je že naslednji trenutek izginil v moji češpljici. Bilo je tako zelo lepo, ker se je zgodilo povsem nepričakovano. Vedno pričakujem, da bodo fantje želeli oralno obdelavo, ta pa je takoj presedlal na konkretno zadevo in me zadovoljil v vseh pogledih. Oboževal je tudi moji joški, ki nista ne vem kako veliki, sta pa naravni in to je zelo cenil.

Noge so se mi zatikale pod armaturo in šele, ko sem uspela sezuti nerodne petke, sem lahko podplate pritisnila visoko pod strop avtomobila. Ponudila sem se mu tako kot se lahko le najbolj potrebna ženska ponudi svojemu sanjskemu ljubimcu. Zares je znal zadovoljiti in za hip sem pomislila, kako z njim ravna njegova žena. Ga ljubi, poskrbi kdaj zanj ...?

Tako, kot sem jaz, zagotovo ne in pravzaprav mi je bilo popolnoma vseeno, ko mi je malce kasneje prihajalo s trebuhom obrnjeni proti sedežu in visoko ponujeno zadnjico.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.