Striptizete bodo nosile louboutinke

Foto: Reuters Beyoncé Foto: Diane Cohen/Fame Pictures Renée Zellweger Foto: JLP Kate Beckinsale Foto: JLP Dita Von Teese Foto: JLP Madonna Foto: AAR/Fame Pictures Heidi Klum Foto: Fame Pictures Lady Gaga Foto: Fame Pictures Vanessa Hudgens Foto: CWNY/Fame Pictures Kim Kardashian Foto: Diane Cohen/Fame Pictures Jennifer Lopez
Legendarni oblikovalec ženskih čevljev Christian Louboutin bo razširil svoj krog oboževalk. Slavni rdeč podplat bo namreč uporabil na čevljih, ki jih bodo nosile pariške striptizete.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je z mesta glavnega modnega oblikovalca za drugi del filma Seks v mestu izrinil Manola Blahnika, se je Christian Louboutin lotil novega projekta. Spletna stran Women's Wear Daily poroča, da bo slavni "čevljar" združil moči s pariškim kabaretom Crazy Horse za njihov prihajajoči šov Desirs. Zaenkrat še ni znano, kakšne čevlje natanko bo Louboutin oblikoval zanje, a prav gotovo bodo poželi veliko pozornosti, saj je 49-letni oblikovalec nekoč slavno dejal, da se ženska z nošenjem petk "postavi v orgazmično situacijo".

Louboutinovih stvaritev pa ne častijo samo v Parizu, temveč tudi v Londonu, kjer so v muzeju oblikovanja razstavili vse čevlje, ki jih je kreator ustvaril v zadnjih 20 letih. A tudi pri velikem oblikovalcu ni vse rožnato. Pred pol leta se je zaradi slavnega rdečega podplata na sodišču spopadel z modno hišo Yves Saint Laurent, a tožbo izgubil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.