Strokovnjakom se je prepustila prvič

Foto: Žurnal24
Urša je prišla na preobrazbo polna energije in zaupanja. Strokovnjakom se je popolnoma prepustila prvič v življenju, njena edina želja pa je bila, da bi zopet postala svetlolaska.
Oglej si celoten članek

Ker je imela na laseh pestro barvno paleto, sta se nato skupaj s frizerjem raje odločila za tople jesenske barve in modno krajšo pričesko. Ker so njeni lasje tanki in se radi mastijo, ji je frizer svetoval, s katerimi izdelki lahko svoje lase neguje doma. Kozmetičarka je Urši pokazala, kako se pravilno oblikuje nohte in jih zaščitila z lakom v naravnem odtenku. Pozneje ji je naredila tudi močnejši večerni make-up, ki ga Urša ni bila vajena. Sama si namreč navadno s svinčnikom in maskaro poudari le oči.


Urša pred preobrazbo.


Po končani preobrazbi je polna navdušenja zagotovila, da se bo v prihodnosti v salon na razvajanje še vrnila.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.