Študent ni želel seksati s Cheryl Cole

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Britanska zvezdnica Cheryl Cole je nekega študenta povabila k sebi, a jo je zavrnil.
Oglej si celoten članek

Tega Cheryl Cole verjetno ni pričakovala. Na silvestrovo se je v nekem klubu zagledala v študenta Toma Juliusa. Sredi plesišča se je z njim začela poljubljati, kar je mladeniča močno šokiralo. "Poljubila me je na usta in na čelo ter me močno stisnila k sebi. Spraševal sem se: 'Hudiča, kaj se dogaja?'“ je Tom povedal medijem.

Cheryl pa poljubi niso zadostovali. Mladeniča je vprašala, ali se ne bi raje umaknila nekam, kjer bi imela več miru. Tom jo je zavrnil. Če menite, da mu je zdaj žal, imate prav. "To je bila največja napaka v mojem življenju. Zaradi varnostnikov sem imel tremo. Bila je zelo prijazna, a tudi zelo pijana.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:18 6. Januar 2014.

    Namest dab jo nafilu a ne

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.