Študentje živi zaprti v krstah

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
Na Tajvanu zapirajo študente medicine v krsto in jim dajo lekcijo za življenje.
Oglej si celoten članek

Študenti na medicinski univerzi so deležni nenavadne lekcije. Njihovi profesorji jih pobližje spoznavajo s smrtjo. Zapirajo jih v krste, s tem pa jim pomagajo, da bolj cenijo življenje.

Študentje morajo najprej napisati oporoko, se obleči v mrtvaško obleko in nato zlesti v krsto. "Kljub temu, da so zaprti le deset minut, je učinek enak pravi smrti," pojasnjuje profesor Qiu Daneng.

"Ko sem prišel iz krste, sem se počutil, kot da bi se ponovno rodil. Sedaj vem, da je vsaka sekunda v življenju pomembna," je povedal študent Xiao Lin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.