Študija: To je najpogostejši razlog za nezvestobo moških

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Resno? To je pri večini moških najpogostejši razlog za skok čez plot?
Oglej si celoten članek

Angleška trgovska veriga  Superdrug je 2000 moških vprašala, ali so že kdaj prevarali partnerko in kaj je bil razlog za skok čez plot. Šestdeset odstotkov poročenih moških je priznalo, da so ženi že vsaj enkrat nataknili rogove, verjetnost, da vas bo prevaral fant, s katerim ste v resni zvezi, pa je 25 odstotna.

Največ, kar 40 odstotkov, nezvestih moških je kot najpogostejši razlog za nezvestobo navedlo, da je bila njihova ljubimka lepša od partnerke. "Bilo mi je dolgčas“, "s partnerko že dalj časa nisva seksala“, "druga ženska mi je prisluhnila“, pa so še najpogostejši drugi razlogi, ki so jih navedli nezvesti partnerji.

S kom so varali partnerko?

Dvaintrideset odstotkov moških je partnerko prevaralo z dobro znanko, 19 odstotkov je ljubimko spoznalo v baru, 15 pa na spletu.
Zaskrbljujoč podatek je tudi ta, da je 57 odstotkom uspelo skok čez plot prikriti partnerki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:36 14. Avgust 2017.

    Če v zakonu vse klapa zagotovo ni potrebe po skoku preko plota...če pa ne, je pa krivda na obeh partnerjih. …

  • 10:16 14. Avgust 2017.

    Vzrok??? Prinese mož ženi v posteljo kozarec vode in aspirin....pa pravi žena, zakaj pa to, saj me ne boli glava...pa …

  • mph
    09:43 14. Avgust 2017.

    Edini razlog je, ker so pač prasci.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.