Sultani, tatiči in nenavadna čudesa

Foto: Žurnal24 Predstava traja 45 minut in je primerna za otroke od 4. leta dalje. (Foto: LGL L
Namesto večerne risanke si z otroki privoščite sprehod po mestu in ogled premierne lutkovne predstave Bagdadski tatič, ki jo bodo ob 19. uri uprizorili v ljubljanskem Lutkovnem gledališču.
Oglej si celoten članek

Predstava nas popelje v daljno preteklost, na bližnji vzhod med sultane, kalife in hudobne vezirje.

Princ Ahmed in njegov pomočnik tatič Abu se spoznata v ječi. Ko prideta iz nje, ju pot vodi po kopnem, po morju in po zraku, kjer doživljata neverjetne dogodivščine ...

V predstavi ne manjka čudes kot so krilati konj, mehanična morska lutka, duh iz steklenice, vsevidno oko, čudežni lok in leteča preproga. Pred nami je napeta in domišljijsko bogata lutkovna pravljica, ob kateri zadržujemo dih in držimo pesti za svoje junake.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.