Sumljive fotografije: Ali zvezdnik Iger prestolov ljubi moške?

Foto: Profimedia richard madden, brandon flynn Foto: Profimedia richard madden, brandon flynn Foto: Profimedia richard madden, brandon flynn Foto: Profimedia richard madden, brandon flynn Foto: Profimedia richard madden, brandon flynn Foto: Profimedia richard madden, brandon flynn
Že nekaj časa se šušlja, da sta Richard Madden in Brandon Flynn več kot le sostanovalca.
Oglej si celoten članek

Richarda Maddena, znanega iz serij Bodyguard in Igra prestolov, v slednji je igral Robba Starka, je v začetku leta po 18 mesecih ljubezni zapustilo dekle Ellie Bamber. Od takrat ga niso povezovali z nobeno lepotico več, so pa ga povezovali z mladim zvezdnikom Brandom Flynnom, ki je zaslovel s serijo 13 razlogov, zakaj. 

Richard govoric ni komentiral, saj pravi, da bi rad svoje zasebno življenje zavaroval, znano pa je, da sta igralca sostanovalca in da imata celo enaki verižici, piše Dlisted. 

Zvezdnika so pred kratkim ujeli tudi pri zapuščanju nekega hotela. Stavbo je najprej zapustil Brandon, Richard mu je s sklonjeno glavo sledil. 

Še pred temi fotografijami so igralca objeta ujeli tudi med sprehodom po ulici. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.