Sumljive fotografije: Je Rihanna noseča?

Foto: Profimedia rihanna Foto: Profimedia rihanna Foto: Profimedia rihanna Foto: Profimedia rihanna
Kaj skriva?
Oglej si celoten članek

Pevko Rihanno so paparaci pričakali pred restavracijo Cipriani v New Yorku, kamor se je zvezdnica odpravila na večerjo. Nosila je kratko in oprijeto rožnato obleko iz svoje kolekcije, še bolj zanimivo pa je bilo videti, kako je nosila torbico – z njo je ves čas prekrivala svoj trebuh (fotografije so v galeriji). Je Rihanna morda noseča? Kot so povedali očividci, naj bi med večerjo pila le vodo, kar bi lahko bil še en znak, da je estradnica v veselem pričakovanju.

Namigovanj Rihanna še ni komentirala.

Kot poroča Vip, se že dalj časa pojavljajo govorice, da je 31-letnica noseča. Lepotica že nekaj časa intimno prijateljuje z milijonarjem Hassanom Jameelom, s katerim si menda želita otroka. Da želi na vsak način postati mama, je povedala tudi v intervjuju za Interview Magazine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:02 23. Junij 2019.

    Kam use se mate cajt utaknt kaj vs briga al je noseca al ne, njena stvar. Usak nej se briga …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.