Sumljivo: Se je končal eden najbolj trdnih zakonov v Hollywoodu?

Foto: Profimedia matt damon Foto: Profimedia matt damon
Matta Damona že dvakrat ujeli brez poročnega prstana.
Oglej si celoten članek

Foto: Profimedia matt damon Paparaci redno kampirajo pred hišo Bena Afflecka, ki jim je, odkar je v zvezi z mlado igralko Ano de Armas, zelo zanimiv. Parček svoje zaljubljenosti namreč ne skriva in s svojimi prikupnimi fotografijami razveseljuje tabloide.

A fotografi so pred zvezdnikovo vilo v objektiv že dvakrat ujeli nekaj bolj zanimivega – Benovega prijatelja, igralca Mata Damona, brez poročnega prstana …

Razlogov, zakaj je Matt prstan odložil, je lahko več. V današnjih časih nošnja prstanov zaradi virusa ni priporočljiva in ker si moramo vsi večkrat na dan dobro umiti roke, si je Damon morda iz tega razloga svojega raje kar snel. 

Par, ki ima štiri hčerke, so sicer v javnosti zadnjič skupaj ujeli avgusta, in sicer na plaži. Matt in Luciana, s katero se je poročil leta 2005, sta se držala za roke in dajala srečen vtis.

Kaj se dogaja, bo pokazal čas ...


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.