Super Bowl: Na Justina Timberlaka letijo kritike

Foto: Profimedia justin timberlake Foto: Profimedia justin timberlake Foto: Profimedia justin timberlake Foto: Profimedia justin timberlake
Justin Timberlake je spet nastopil med polčasom Super Bowla in spet je razburil.
Oglej si celoten članek

Gledalce Super Bowla je med polčasom zabaval Justin Timberlake. Predstavil je svojo novo pesem Filthy, zapel pa je tudi nekaj starejših hitov, med drugim Cry Me a River, SexyBack, My Love in Rock Your Body. 

Mnogim Justinov izbor pesmi ni bil všeč. Skladba Rock You Body je obudila spomine na leto 2004. Gre namreč za pesem, ki sta jo Justin in Janet Jackson zapela na Super Bowlu tistega leta. Nastop se je končal s škandalom, saj je Justin z Janet potegnil kos oblačila in razkril njeno dojko.

Še večjo razburjenje pa je povzročil njegov poklon pokojnemu Princu. Med pesmijo I Would Die 4 U so na platnu predvajali pevčeve posnetke, kar je njegove oboževalce ujezilo. Mnogi so se namreč spomnili na intervju, v katerem je Prince pred leti povedal, da ne bi nikoli snemal duetov z mrtvimi, zato Princu poklon zagotovo ne bi bil všeč. Nekateri pa so na družbenih omrežjih zapisali, da je Justin bil do pevca nekoč nespoštljiv. "Timberlake je bil do Princa nespoštljiv, do umetnika, ki je bil v času svojega življenja v vseh pogledih boljši od njega,“ je na Twitterju zapisala kolumnistka Rita Panahi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.