Super darilo za Joonglaa sledilce!

Končno prazniki! Všeč nam je, da z drobno pozornostjo lahko razveselimo tudi tebe. Za vse zveste Joonglaavce imamo kodo za popust, s katerim bo nakup električnega skiroja, tabličnega računalnika, pametne ure, slušalk ali naprave po tvojem izboru cenejši do 100 evrov.
Oglej si celoten članek

Dovolj je visokega računa za telefon! Prešaltaj na A1 Vajb - pol ceneje za pol leta, ob sklenitvi paketa povej KODO JOONGLAAVIBE in prejel boš SUPER POPUST DO 100 EVROV V NAKUPOVALNICI, ki ga lahko unovčiš do 28.2.2022. Ugodnosti, pridobljene s kodo, veljajo za nove naročnike, ki paket A1 Vajb s kodo JOONGLAAVIBE sklenejo do 31.12.2021. 

joonglaavibe

Pogoji promocije

Posebna ponudba vključuje ugodnost v obliki popusta, katera se lahko koristi ob nakupu enega izdelka v Nakupovalnici. Do ponudbe so upravičeni vsi novi naročniki A1 na paketu A1 Vajb, ki do 31. 12. 2021 sklenejo naročniški paket A1 Vajb in ki v času trajanja ponudbe sklenejo Pogodbo o nakupu opreme na obroke in predložijo unikatno kodo, ki jo pridobijo na Youtube kanalu

joonglaavibe
Ob nakupu izdelka v vrednosti 300 EUR ali več, popust znaša 100 EUR, ob nakupu izdelka v vrednosti pod 300 EUR pa popust znaša 50 EUR (zneski vključujejo DDV). Popust v Nakupovalnici lahko vnovčijo do 28. 2. 2022. Koda za unovčitev popusta v Nakupovalnici je unovčljiva samo enkrat, za en izdelek, ne glede na višino popusta, ki ga naročnik unovči (50 EUR ali 100 EUR). Če naročnik pri koriščenju ugodnosti v Nakupovalnici hkrati kupi več izdelkov, se mu popust upošteva pri najdražjem izdelku. Najnižja vrednost izdelka, pri kateri lahko naročnik koristi ugodnost, je 50,01 EUR (znesek vključuje DDV). 

Popust pri nakupu naprave v Nakupovalnici A1 ni združljiv z ostalimi promocijami in ni izplačljiv v gotovini. Promocijsko ponudbo je možno koristiti na vseh prodajnih mestih A1, tudi na spletni strani. Vse cene vključujejo DDV. Za storitve veljajo Splošni pogoji za izvajanje elektronskih komunikacijskih storitev za potrošnike oz. za podjetnike in pravne osebe ter Posebni pogoji za izvajanje mobilnih storitev, ki so skupaj s cenami ostalih storitev ter ostalimi pogoji na voljo na 040 40 40 40, A1.si in na prodajnih mestih A1. A1 Slovenija, d. d., Ameriška ulica 4, SI-1000 Ljubljani.

joonglaavibe

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.