Superge za hujšanje

Foto: Žurnal24 S čudežnimi supergami naj bi bila izguba teže hitrejša in lažja. (Foto: Istockph
Superge, s katerimi bo hujšanje lažje, niso več le želja. Nekateri proizvajalci superg so na trg že poslali takšne, ki telo spodbudijo k večji porabi energije.
Oglej si celoten članek

Nekaj največjih proizvajalcev športne obutve je na trg poslalo posebno oblikovano obuvalo, ki naj bi ob hoji dodatno sprožalo mišice nog. Podplat je oblikovan tako, da mora pri hoji in vzdrževanju ravnotežja sodelovati več mišic kot po navadi, za kar telo porabi več energije, mišice nog pa se s tem oblikujejo in krepijo. Po besedah proizvajalcev naj bi bili učinki vsakodnevne uporabe teh superg kmalu vidni tudi s prostim očesom, hitrejša in lažja naj bi bila tudi izguba teže. Največjo ponudbo teh superg boste našli na spletu, nekaj pa jih imajo tudi v naših trgovinah z obutvijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.