Supertrik, kako iti v poročni obleki na WC

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nevesta se je domislila trika, ki je rešil vse težave z obleko.
Oglej si celoten članek

Dolga poročna obleka, ki mora biti ves čas v stoodstotnem stanju, je vse prej kot narejena za osnovne človeške potrebe odvajanja. A živčnost tik pred poroko od mladoporočencev zahteva ravno to - pogoste obiske WC-ja. 

Neka nevesta pa je pred poroko pomislila dobesedno na vse - tudi na to, kako bo šla z obleko na toaleto. Sedaj se njene fotografije viralno širijo po spletu. "Res sem bila zaskrbljena, kako bo z WC-jem med poroko in ali bom lahko to sploh opravila vse sama. Kako bom držala obleko v zrak in se sama obrisala? Kot pravi, je razmišljala in razmišljala, dokler se ji ni ob pogledu na znamenito modro Ikeino vrečo prižgala lučka.

Foto: Facebook Trik za poroko

"Moj pomočnik za poroko je stal vsega 0,80 evra, v treh minutah sem ga pripravila v treh minutah," je zapisala in morda dala idejo marsikateri nevesti pred začetkom glavne sezone porok.

Foto: Facebook Trik za poroko

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.