Suri Cruise ne boste prepoznali!

Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise Foto: Profimedia suri cruise
Zrasla je v lepo mlado damo.
Oglej si celoten članek

Hčerka Katie Holmes in Toma Cruisa je stara že 13 let in svoji mamici je vsak dan bolj podobna.

Katie se je od zvezdnika ločila 2012, zakaj, nikoli ni razkrila. Govorilo se je, da je kriva scientologija, ki ji je igralec zelo predan. Katie naj bi med ločitvijo najela tri odvetniške firme v treh zveznih državah. Očitno se je zelo bala, da ne bi dobila skrbništva nad hčerko. Pravijo, da se nekdanja zakonca od ločitve nista pogovarjala, zelo slab pa naj bi bil tudi Tomov odnos s hčerko Suri, ki je menda že šest let ni videl.

Star Magazine pa je poročal, da naj bi Tom nekdanjo ženo prosil za dovoljenja, da Suri med prazniki odpelje k sebi. Dokazov, da se je to zgodilo, ni. Niti Tom niti Katie se na pisanje medija nista odzvala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.