Suri Cruise ni več tako ljubka

Foto: Profimedia Suri Cruise Foto: Profimedia Suri Cruise Foto: Profimedia Suri Cruise Foto: Profimedia Suri Cruise Foto: Profimedia Suri Cruise
Hčerka Toma Cruisa in Katie Holmes ni več tako oblegana kot nekoč, zato nas je presenetilo, kako velika je že.
Oglej si celoten članek

Danes destletna Suri Cruise je bila še nekaj let po rojstvu najbolj oblegan estradniški otrok. Dokler se nista rodili Blue Ivy Carter in North West, so ji paparaci sledili povsod. Po nekaj letih medijskega zatišja je Suri iz ljubke deklice zrasla v pravo malo damico. Desteletnico in njeno slavno mamo Katie Holmes so paparaci v družbi neznanega moškega pred kratkim ujeli med čolnarjenjem v newyorškem Centralnem parku. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:12 21. Avgust 2016.

    Sem mislil, da to počno samo oni kreteni na 24 kurah...

  • 16:10 21. Avgust 2016.

    Tej v življenju ne bo treba točiti znoja...

  • 17:28 18. Avgust 2016.

    ŽURNAL-kdo pa ste vi,da presojate o tem,kateri otrok je ljubek in kateri ne?Dajte si ozadje z rumeno pobarvat.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.