Suri se je prvič peljala s taksijem

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Suri Cruise se počasi privaja na malce bolj skromno življenje.
Oglej si celoten članek

Šestletna hčerka Toma Cruisa in Katie Holmes se že vse svoje življenje prevaža z limuzinami, očkovim helikopterjem in zasebnim letalom. Po ločitvi njenih staršev pa je videti, da se bo Suri počasi morala navaditi na nov stil življenja. Tako sta z mamo Katie pred dnevi prvič poleteli z navadnim letalom – verjetno sicer še vedno v prvem razredu, ko pa sta se vrnili v New York, ju ni pričakala limuzina, ampak sta se po mestu popeljali s taksijem.

Še prejšnji teden je sicer deklica, ki ima garderobo v vrednosti tri milijone dolarjev oziroma skoraj 2,5 milijona evrov, s svojim očetom na kratek oddih na plažo v Hamptons odletela kar s helikopterjem.

Sicer je le malo verjetnosti, da bi Katie pestile finančne težave, ampak bi očitno rada svojo malo princesko le navadila na malce bolj skromno življenje.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.