Suri ven na večerjo kar v pižami

Foto: FameFlynet Pictures Suri Cruise, Katie Holmes Foto: FameFlynet Pictures Suri Cruise, Katie Holmes Foto: FameFlynet Pictures Suri Cruise, Katie Holmes Foto: FameFlynet Pictures Suri Cruise, Katie Holmes Foto: FameFlynet Pictures Suri Cruise, Katie Holmes Foto: FameFlynet Pictures Suri Cruise, Katie Holmes
Petletna hčerka Toma Cruisa in Katie Holmes, ki velja za pravo malo modno ikono in smo je bolj vajeni v petkah in lepih oblekicah, si je privoščila mali modni spodrsljaj. Pred dnevi se je namreč na večerjo z mamo in babico Kathleen odpravila kar v pižami.
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.