Suri že pridno vadi

Foto: Žurnal24 Katie hčer podpira, kjer le lahko. (Foto: Flynet)
Suri se je odločila, da bo pevka, zato so njeni starši takoj najeli učitelja petja.
Oglej si celoten članek

Štiriletna Suri je pri treh letih še trdno verjela, da hoče postati igralka, a si je pred kratkim premislila. Odkar je slišala pesem svoje prijateljice Willow Smith Whip My Hair, razmišlja le še o pevski karieri.

Običajni starši bi se odločitvi štiriletnice verjetno le nasmehnili, a ne Tom Cruise in Katie Holmes. Slavni par je za svoj podmladek, ki menda ni najbolj pevsko nadarjen, takoj najel učitelja petja, ki s Suri vadi trikrat na teden. Suri si namreč želi čim prej na oder.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.