Surijini prvi koraki pod budnim očesom Toma

Foto: Žurnal24 Mala Suri med očkom in mamico vadi nove korake.
Tom Cruise v Nemčiji snema film Rubicon o atentatu na Hitlerja, družbo pa mu delata žena Katie Holmes in hči Suri.
Oglej si celoten članek

Šestnajstmesečna Suri je s svojimi prvimi koraki navdušila očeta, ki seveda ni nihče drug kot slavni igralec Tom Cruise. Z mamico Katie Holmes sta se namreč mudili na Cruisovem snemanju novega filma Rubicon v Nemčiji, kjer sta ga zabavali med odmori. Tom je bil ob hčerinih prvih korakih, ki jih je budno spremljal, vidno ganjen.

Tomova družina se je namreč za snemanje trilerja o drugi svetovni vojni preselila v Berlin, kjer očitno zelo uživajo. Tomu so še posebno všeč sprehodi po berlinskem živalskem vrtu. Tam se z družino lahko sprehaja celo ponoči, kar ni niti najmanj nevarno.

Vendar pa se Tom zaradi svoje sporne vloge grofa von Stauffenberga, atentatorja, ki mu 20. julija 1944 ni uspel atentat na Hitlerja, počuti rahlo pod pritiskom. Nemcem naj bi Stauffenberg pomenil veliko, zato se Tom boji velike odgovornosti. Vsem kritikom odgovarja: "Več ko preberem o njem, večje spoštovanje čutim. Zato prihranite komentarje, dokler ne vidite filma".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.