Survivor bo vodil znan slovenski športnik!

Foto: Mediaspeed.net Marko Milič, košarkaš Foto: Mediaspeed.net Jure Rovan, atlet Foto: EPA peter mankoč evropski prvak 2011 Szczecin Foto: Žurnal24 Miran Stanovnik Foto: Žurnal24 Čeprav ima Mitja Petkovšek točkovno šibkejšo vajo v primerjavi z azijskimi konku Foto: Saša Despot Poslovilna tekma Iztoka Čopa Foto: Mediaspeed.net Jure Košir
Pro Plus je po naših informacijah za voditelja resničnostnega šova Survivor izbral športnika.
Oglej si celoten članek

Jeseni na male ekrane prihaja pustolovski resničnostni šov Survivor. Že od samega začetka se ugiba, komu bo POP TV zaupal vlogo voditelja – znanemu in izkušenemu voditelju ali novemu obrazu.

Nazadnje so vodenje svojih šovov zaupali radijskemu voditelju Klemnu Bučanu (Bitka parov), novinarki in modni mrhi Manji Plešnar (Big Brother) in igralcu Janu Bučarju (Moja mama kuha bolje!). Tokrat pa so bili po besedah naših virov še bolj "inovativni“. Za voditelja šova Survivor so namreč izbrali športnika. POP TV govoric ne komentira, jih pa tudi ni zanikal …

Kdo je s kandidati užival pod filipinskim soncem, bomo izvedeli kmalu, mi pa smo naredili seznam športnikov, ki bi jih radi videli v kopalkah in bi za takšen projekt morda imeli čas.

PREBERITE ŠE: Prvi utrinki s snemanja slovebskega Survivorja

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:50 14. Julij 2016.

    Kaj počne Jure Rovan? V torek smo ga videli v predstavi Tako je govoril Zaratustra.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.