Survivor: Maja in Aneta z najbolj seksi ritkama

Foto: Voyo Maja Survivor Foto: Voyo Maja, Aneta, Survivor Foto: Voyo Maja Survivor Foto: Voyo Maja Survivor Foto: Voyo Aneta Survivor Foto: Voyo Maja, Aneta, Survivor
V Survivorju je kar nekaj postavnih teles, a v oko sta nam še posebej padli Maja in Aneta.
Oglej si celoten članek

Tridesetletna Aneta in 26-letna Maja sta nama padli v oko s svojo zapeljivo postavo, predvsem pa napeto zadnjico. Za vse, ki spremljajo šov, še posebej za moško občinstvo, sta ti dve tekmovalki zagotovo najbolj zanimivi.

Aneta je nekdanja manekenka, ki redno skrbi za svojo postavo, Maji pa se je zagotovo obrestovalo redno treniranje plesa ob drogu.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.