Survivor: Pleme zapustil prvi član

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Pleme Sambal je izgubilo enega člana.
Oglej si celoten članek

Plemenski svet plemena Sambal je soglasno odločil - šov Survivor je prva morala zapustiti Lidija. Preostali člani plemena so soglasno odločili, da je Lidija tista, ki mora domov. V pogovorih so kot glavni razlog največkrat navedli, da bodo glasovali za najšibkejši člen. 

"Žal mi je, da sem izpadla. Glede na to, koliko sem stara, sem jim kar dobro sledila," je po izidu glasovanja dejala Lidija. "Eden mora prvi izpasti, na žalost sem to jaz." 

 

 

 

 

 

 

Člani plemena so se pred tem pomerili v boju za črni glas, ki zmagovalcu omogoča, da nekomu iz plemena onemogoči glasovanje na plemenskem svetu. Izziv je najbolje opravil Klemen in črni glas podelil prav kasneje izpadli Lidiji. 

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.