Survivor: Sarina sestra je slavna!

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Pred Saro smo v resničnostnem šovu gledali njeno sestro. Se je še spomnite?
Oglej si celoten članek

Foto: Facebook Ines Dolžan Sarina sestra je Ines Dolžan, ki je sodelovala v šovu Kmetija slavnih. Ines pravi, da je na mlajšo sestrico ponosna, saj se je v šovu izkazala za zelo vzdžljivo, močno in iznajdljivo. "Povedala mi je, da je za svoje pleme naredila stranišče in s tem dokazala, da bi v divjini z lahkoto preživela. Zna tudi loviti ribe. Sara je borec. Točno takšna, kot je na televiziji, je tudi v resnici. Pristna in iskrena punca z velikim srcem," je za Žurnal24 povedala Ines in dodala, da ji je pred odhodom na Filipine svetovala, naj se v šovu ne pretvarja in naj se ne spušča v zdrahe. "Naša Sara je odkrita oseba, ki vedno pove, kar si misli. Sicer sem ji rekla tudi, da naj uživa, ker je to izkušnja, ki ji bo vse življenje ostala v spominu."

Ines je za naš portal še povedala, da se v Survivor nikoli ne bi prijavila, saj bi bil zanjo preveč naporen. Pa tudi drugi šovi je menda ne mikajo. "Preveč stresno je živeti s toliko različnimi značaji, med katerimi se vse vrti okoli spletk, opravljanja, iskanje napak pri drugih... Bila sem v šovu in videla, da je ni vsote denarja, ki bi odtehtala takšen stres."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:18 25. September 2016.

    Saj mi potrpežljivi in vsega hudega navajeni obiskovalci teh portalov to razumemo: Žurnalovci rabijo "slavne", če pa od njih živijo. …

  • 09:04 25. September 2016.

    Imate pa zelo čudne kriterije o tem, kdo je slaven!!! Omenjene ženske se pravzaprav skoraj nihče več ne spomni!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.