Šus brez igralcev

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
V Španske borce jutri ob 20. uri prihaja predstava Feng Šus v gledališču brez gledalca.
Oglej si celoten članek

V Španske borce jutri ob 20. uri prihaja predstava Feng Šus v gledališču brez gledalca, s katero bo avtorska ekipa, ki jo sestavljajo režiserka in lutkarica Barbara Bulatović, pesnik Aleš Mustar in oblikovalec luči Jaka Šimenc, pokazala, kakšna je lahko predstava brez igralca.

Gledališče je v 21. stoletju postajalo vedno bolj vizualno, mi pa smo se odločili, da naredimo predstavo, v kateri bodo 'podporni' elementi, kot so scenografija, luči in zvok, pokazali, kaj lahko povedo sami,” je o formi povedal Mustar, vsebina, ki se osredotoča na družino in to, kaj se zgodi, ko se v njej pojavi neravnovesje, pa bo posredovana skozi osnovno enoto vsakega gledališča – besedilo.

Cena vstopnice je deset evrov, za dijake, študente, upokojence, brezposelne in hendikepirane osebe pa osem evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.