Susan: "Papež je nacist"

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Susan Sarandon je papeža Benedikta XVI. označila za nacista.
Oglej si celoten članek

Susan Sarandon je v intervjuju povedala, da je papežu poslala knjigo Dead Man Walking, ki jo je napisala nuna Helen Prejean, ki se zavzema za ukinitev smrtne kazni. Po njeni knjigi so leta 1995 posneli tudi istoimenski film, v katerem je Sarandonova igrala. "Poslala sem jo prejšnjemu papežu, ne temu nacistu, ki ga imamo zdaj," je izjavila zvezdnica. Novinar je poskušal njeno pripombo preslišati, a jo je igralka ponovila še enkrat.

Na njen komentar se je odzval predsednik katoliške lige Bill Donohue. "Težko bi našli človeka, bolj neumnega od nje," pravi Donohue in dodaja, da Sarandonova ne ve, o čem govori. "Vsi dečki njegove starosti so se morali pridružiti Hitlerjevi mladini. Zapustil jo je, takoj ko je lahko."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.