Susan Sarandon bo babica

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Med zvezdniške babice se bo vpisala tudi igralka Susan Sarandon.
Oglej si celoten članek

Zvezdniški otroci bodo kmalu dobili družbo še enega dojenčka. Včeraj je igralka Eva Amurri, hči oskarjevke Susan Sarandon oboževalcem sporočila, da je noseča.

28-letna igralka prvega otroka pričakuje z možem Kyle Martinom, ki mu je včeraj seveda na družabnem omrežju izpovedala ljubezen: "Srečno valentinovo mojemu srčku, mojemu heroju, očetu mojega otroka!"

Za E! News je zvezdnica povedala, da sta z možem zelo navdušena, da lahko oznanita, da pričakujeta otroka. "Želja imeti družino je bila pri nama vedno na prvem mestu in sedaj ne bi mogla biti srečnejša!" je še dodala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.