Susan Sarandon zaročena s 30 let mlajšim?

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Ameriško igralko Susan Sarandon in njenega 30 let mlajšega izbranca so menda opazili med kupovanjem zaročnega prstana v Amsterdamu.
Oglej si celoten članek

Lepa igralka Susan Sarandon je zanetila govorice, da je zaročena s 30 let mlajšim Jonathanom Bricklinom. Očividci so parček namreč opazili v Amsterdamu, kjer naj bi kupovala zaročni prstan, čeprav je zvezdnica že v začetku leta dejala, da se ne bo nikoli še enkrat poročila. Leta 1967 je namreč skočila v zakonski jarem s Chrisom Sarandonom, s katerim sta bila poročena 12 let, nato pa je bila 21 let v razmerju z igralcem Timom Robbinsom.

Tiskovni predstavnik 66-letne Susan zaroke ni niti potrdil niti zanikal, je pa povedal, da igralka, ki trenutna promovira film Atlas oblakov, nima časa za nakupe ali poroko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:31 9. November 2012.

    Naj uživa, se vsaj ne pretvarja in ne moralizira drugih.

  • 10:51 9. November 2012.

    Starejšo..dDA !!! Samo tudi s toliko KEŠAAAAAA !!! <br />Džabe ni več nič...!!

  • 10:34 9. November 2012.

    Jaz bi tud imel kakšno takšno, starejša bi bila, bolje bi bilo :))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.