Susan seksala na Španskih stopnicah

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Igralka Susan Sarandon je imela težave z zanositvijo, dokler jima s partnerjem ni uspelo spočeti otroka na slavnih Španskih stopnicah v Rimu.
Oglej si celoten članek

Petinšestdesetletni igralki Susan Sarandon so zdravniki že v mladih letih diagnosticirali endometriozo, ki lahko povzroči neplodnost. Tako se je zvezdnica zelo bala, da ne bo mogla zanositi. Vendar je. Pred 26 leti se ji je s takratnim partnerjem, italijanskim režiserjem Francom Amurrijem, posrečilo – dobila sta hčerko Evo.

Sarandonova pa je šele zdaj razkrila vsekakor zelo zanimive okoliščine hčerkinega spočetja. "Če imate težave z zanositvijo, pojdite v Italijo. Privoščite si brezskrbno poletje, pijte, jejte, seksajte in verjetno se vam bo posrečilo. To se je zgodilo meni na Španskih stopnicah," je priznala zvezdnica v šovu Alana Cumminga Lucid Conversations.



 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.