Suzani Jakšič zaželel, da bi se vedno imela pred kom sleči

Čeprav jih še zdaleč ne kaže, je kraljica resničnostih šovov Slovenije, Primorka Suzana Jakšič, praznovala abrahama.
Oglej si celoten članek

"Sestra, ki je 6 let mlajša, mi je rekla, da sem stara pol stoletja! Zveni grozljivo, a je na žalost res. Čeprav, počutim se pa staro četrt stoletja," v smehu pove Suzana Jakšič, ki si je šele sedaj opomogla od celotedenskega praznovanja.

Magazin Tako Suzana Jakšič obračunava s perverzneži

"Nikogar nisem vabila, ker nisem želela praznovati. Pa so prijatelji kar sami prišli, nenapovedani. Že dan prej je tekla penina, drugi dan enako, tudi med družinskim kosilom v hotelu ob morju, kjer sva praznovali skupaj z mamo, ki ima rojstni dan dva dni za mano. Bilo je pestro in kar naporno. Vendar lepo, kot tudi darila. Veliko cvetja in kuvert, kaj lepšega? Sedaj pa novim zmagam naproti, z enako energijo. Ker leta se poznajo v ogledalu, srcu in zdravju. Zaenkrat z vsemi tremi nimam večjih težav. Najboljša čestitka na facebooku, od tisočih, ki jih ne utegnem prebrati, je bila: 'Suzana! Da bi imela vedno kaj fajnega za obleči in pred kom fajnim se za sleči. Leta so samo številka.'," nam je zaupala ena najbolj postavnih abrahamovk v državi in čestitkam se pridružujemo tudi mi.

Magazin Se je Mirelin Marko zagrel za seksi babico?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 12:49 17. Maj 2018.

    Od kdaj je pa tale osebek "kraljica resničnostnih šovov?" HALO???

  • 09:23 17. Maj 2018.

    Saj ne rabi posebnega razloga da se sleče kot je že neštetokrat dokazala ;)

  • 15:23 16. Maj 2018.

    DOBRA MILFA :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.