Suzana med trapicami

Foto: Luka Denić Suzana Jakšič in Štrule
Suzana Jakšič je ponosna na svoje primorske trapice.
Oglej si celoten članek

Na letošnjih Melodijah morja in sonca je bilo kar nekaj novih obrazov, med njimi tudi štiri prikupna primorska dekleta, že vrsto let glasbenice, vsaka v svojem bendu. Združile so se v skupino Šturle, ime, ki v primorskem dialektu marsikoga zmoti, saj pomeni trape, trapice. Ker so med seboj tudi prijateljice, ni nič čudnega, da jih zastopa Primorka Suzana Jakšič. "Verjamem, da imajo dekleta pred seboj obetavno kariero, saj so vsaka posebej zelo sposobne, če bodo le trdno in z voljo delale. Pomagala jim bom prodreti na sceno, saj je v Sloveniji, ob poplavi pevcev, to kar težko. Ne bojim pa se, da njihove kvalitete ne bi bile opažene", pravi Suza, ki je še kako opazna, kjerkoli se pojavi.

"Lepo jih je bilo gledati in poslušati na Melodijah, ko so požele bučen aplavz. Vtis naredi tudi njihov pin up stil, ki je prikupno seksi," še dodaja Suzana. Se strinjate?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.