Svatje bodo lahko tvitali

Foto: Žurnal24
Za to, da bi poročna ceremonija v Westminstrski opatiji potekala brez motenj, naj bi po poročanju Yahooja vanjo celo namestili napravo, ki blokira signal mobilnih naprav.
Oglej si celoten članek

Na Yahooju se je pred kratkim pojavila vest, da naj bi v Westminstrsko opatijo, kjer bo potekala poroka princa Williama in Kate Middleton, pristojni organi namestili napravo, ki bi blokirala signal mobilnih naprav, in s tem preprečili morebitno tvitanje svatov.

Bali naj bi se namreč, da bi 1.900 povabljencev svoj telefon uporabilo za tvitanje in pošiljanje informacij o dogajanju znotraj opatije.

Predlog naj bi dali starejši pripadniki kraljeve družine, podprli pa naj bi ga tudi televizijci, ki naj si nikakor ne bi želeli posnetkov gostov med tipkanjem po telefonu oziroma kakšnih nepredvidenih zvokov, ki bi prihajali iz tovrstnih naprav.

A so novico na Scotland Yardu in metropolitanski policiji že zanikali. Svati bodo torej lahko tvitali, kolikor jim bo poželelo srce, dvomimo pa, da bo to komu sploh padlo na pamet.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.